Evotech Evo 3 Fanlı Isıtıcı İncelemesi

06-11-2023 09:42
Evotech Evo 3 Fanlı Isıtıcı İncelemesi
 
Evotech Evo 3 Fanlı Isıtıcı İncelemesi 
Evotech Evo 3 fanlı ısıtıcı, Türkiye'de en popüler fanlı ısıtıcılardan biridir. Uygun fiyatı, güçlü ısıtma performansı ve kompakt tasarımı ile tüketiciler tarafından beğenilen bir üründür. Genel olarak küçük iç mekan kullanımı için üretilmiştir. Atöyleler, bakkallar, ofis ortamları için uygundur. Kademe ve ısı ayarı bulunmaktadır. Tam güçte saatte 3kw tüketen ürünü yarı performansta çalıştırabilirsiniz. Belirli bir ısıya geldiğinde kendini otomatik olarak kapatmaktadır. Bu sayede enerji tasarrufu yapar. Kademe ayarı sadece ısıtıcı için olup fan sabit hızda dönmektedir. Üfleme şiddetini değiştirme ayarı bulunmamaktadır.
 
Evo fanlı ısıtıcı ailesinin en küçük üyesi olan evotech evo 3 ürününü kullanırken konumlandıracağınız yer oldukça önemlidir. Ürün hava akışını ne kadar iyi sağlarsa o kadar iyi ısıtma performansı gösterecektir. Arkası duvara çok yakın olması ya da tamamen yaslı olması halinde ürün kendini soğutamaz ve içerisinde bulunan rezistanslar zarar görür. 

Ürün sizlere kapalı kolide tak çalıştır olarak teslim edilmektedir. 2 yıl garantisi mevcuttur. Garanti üretici firma tarafından sağlanmaktadır. Bu bilgiler sipariş aşamasında sizlere bildirilecektir. 

Evotech Evo 3 Fanlı Isıtıcı Özellikleri
  • Güç: 1.5 kW ve 3 kW olmak üzere iki farklı güç seçeneği
  • Isıtma alanı: 15-30 m2
  • Hava debisi: 187 m3/saat
  • Seramik rezistans
  • Ayarlanabilir termostat
  • Otomatik kapanma
  • Taşıma kulpu
Evotech Evo 3 Fanlı Isıtıcı Teknik Özellikleri 
 
Model: Evo 3
Kapasite: 1,5-3kW
Kcal/h: 1.290-2.580
Btu/h: 5.115-10.230
Ses/Desibel(dB): 40
Debi(m3/h):187
Voltaj Frekans(V,hz): 220V AC - 50hz
Ölçüler: (Boy/En/Yükseklik)(mm): 220x220x275
Ağırlık(kg): 2,8

 evo-isitici-buyukalpler
 
Evotech Evo 3 Fanlı Isıtıcı Kullanıcı Yorumları
Evotech Evo 3 fanlı ısıtıcı hakkında yapılan yorumlar genel olarak olumludur. Ürünün uygun fiyatı, güçlü ısıtma performansı ve kompakt tasarımı kullanıcılar tarafından beğenilen özelliklerdir.


Evotech Evo 3 Fanlı Isıtıcıyı Nereden Alırım?
Ürünü en uygun fiyatlarla sitemiz üzerinden alabilirsiniz. Satın alma işlemi için bu aşamayı takip edebilirsiniz : hemen satın al


Blog Etiketleri :
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.