Wallwasher (duvar ışık boyama) nedir? Nerelerde Kullanılır?

17-08-2021 14:45
Wallwasher (duvar ışık boyama) nedir? Nerelerde Kullanılır?

Wallwasher (duvar ışık boyama) nedir? Nerelerde Kullanılır?


Güç geçtikçe sürekli gelişen led teknolojisinin bizlere sunduğu imkanlar dahilince ışık gücü ve parlaklık yükselirken ödediğimiz faturalarda düşüş görüyoruz. Gelişen teknoloji ile birlikte her gün yeni bir ürün üretiliyor. Şu anda da siz değerli müşterilerimizin dış mekanlarını, oyuncu odalarınıinfluencer odalarını ışıl ışıl parlatacak Led teknolojili Wallwasher ürünleri ile tanıştırıyoruz.

Led Wallwasher ürünleri sıva üstü, sıva altı ve RGB olarak üretiliyor. Boyut, renk ve güç seçeneklerimiz ise oldukça geniş. Şimdide kullanım alanlarını ve satın alacağınız zamanda dikkat etmeniz gereken kısımları kısaca anlatalım.

 
 

Güç, yani WATT değeri nedir?


Wallwasher'larda watt değeri en önemli konulardan biridir. Kısaca wallwasher ürünlerinin performansını gösterir. 3 watt ile 54 watta kadar büyüyen güç seçenekleri her üründe farklı performans sağlar. Örneğin 100 cm bir wallwasher için 3 watt güç kullanılırsa sizin için hiç bir faydası olmayacaktır. Aynı şekilde ters orantı ile 15 cm bir wallwasher için de 54 watt led kullanılırsa soğutma sistemi yetersiz kalacağı için yine bir faydası olmayacaktır.

Biz sizler için en uygun değerleri üretiyoruz.

Volt Değeri Nedir?


Volt ürüne göre enerji beslemesinin yapıldığı voltaj birimidir. Kullanılan ürüne göre 220 Volt wallwasher kullanacaksanız AC yani 220V güç kaynağı olmalıdır. 12V bir wallwasher kullanacaksanız 12V güç kaynağı kullanılıyor olmalıdır.

Koruma Sınıfı IPXX nedir?


IP değeri wallwasher ürünlerimizin suya toza ve darbeye karşı dayanıklılığını anlatır. Satın alacağınız ürünler IP65'den yüksek olursa ürünleriniz daha uzun ömürde olacaktır.

Renk

Renk yelpazesi oldukça geniş olan wallwasher'lar Mavi, Kırmızı, Yeşil, Amber, Gün Işığı, Beyaz ve RGB renkleri ile dış ortam aydınlatmalarını oldukça hoş gösterecektir.

Led Wallwasher ürünlerinizi en iyi fiyatla Büyükalpler'den satın alın! Özel ödeme yöntemlerimiz ile güvenli alışverişin keyfini çıkarın!


IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.